Utrustning säljes

Det är inte nödvändigt att vända sig till försäljare utomlands för att få tag på kvalificerad utrustning. Vill man exempelvis ha prisvärda klubbor av hög kvalitet går det numera utmärkt att kontakta Göran Norberg i Haninge.

Han gjorde en uppmärksammad insats som instruktör i TV4 förra året och är lite av grossist. Han tar emot beställningar utifrån kundens önskemål. En leverans sägs ta upp till två veckor, men ofta går det snabbare.

Göran Norberg, grossist.

Göran Norberg rekommenderar att den som köper klubba också inhandlar fyra klot och ett par bågar i enkelt format (11 mm). Innan säsongen börjar kommer dessa att säljas som ett ”träningspaket”.

Priset för fyra klot lär vara mindre än 1.000 kronor. Dessa är förvisso plastigare och lite hårdare än championship-klot men håller ”regulation size and weight”. All nödvändig information om Göran Norbergs verksamhet finns samlad på shop.krocketutrustning.se.

En annan flitigt anlitad försäljare av utrustning är Jan-Åke Lundberg i Kalmar. Han har tillverkat grejer för spelformen svensk krocket sedan 2001 och hör dessutom till landets bästa spelare.

Inför köp av klubbor går det alltid att diskutera utförandet med honom. Klubbhuvudets format kan anpassas, liksom skaftets längd.

Hans klubbor med huvuden av delrin är enormt slitstarka. Det finns spelare som använt dem i 20 år, utan att reflektera över att byta. Klubbor för SM-bruk kostar cirka 500 kronor.

Jan-Åke Lundberg, tillverkare.

En bra sak är att de går att använda även för disciplinerna golfkrocket och engelsk krocket. Det har klubbar som arrangerar event för tillfälliga gäster upptäckt. All nödvändig information om Jan-Åke Lundbergs verksamhet finns samlad på www.krocketspel.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.