Synlig infotavla

Krocketbanan är bland det första besökarna ser, nu förstärkt med en informationstavla.

Placerad vid porten till Kransmossens IP

Flera av de som blivit medlemmar i Borås Krocketsällskap har upptäckt föreningen genom den information som finns i anslutning till banorna. Via den har de sedan kollat in hemsidan och därefter tagit kontakt via mail eller telefon.

Ansvarig för den skyltningen var ursprungligen Göran Nyberg, Mariedals IK och Elinore Flenner, Mötesplats Kransmossen. De hittade en gammal ”trottoarpratare” i ett förråd, som de försåg med grundläggande info. Krocketklubben kompletterade med fakta om föreningen.

Tidigare idag fotades den nya informationstavlan. Den har kommit på plats på initiativ av Marie Öjerhed, verksamhetssamordnare på Fritids- och folkhälsoförvaltningen, Borås Stad. Hon blev ansvarig för Kransmossens IP sedan Hans Frisk gick i pension i början av året. Samarbetet med Borås Krocketsällskap fungerar på bästa sätt.

Skylten är vacker och en estetisk upplevelse i sig. Men den gör också nytta, inte minst genom sin strategiska placering. Den har monterats precis vid ”porten” till Kransmossens IP, vid en plats som många dagligen passerar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.