Krocket, tea & scones

Lördag 19 juni serverar Michael Schollin tea och scones under en trivseldag i Falkenberg, samt möjligen tonic. Medlemmar i Borås Krocketsällskap har bjudits in.

Trivselkrocket i Falkenberg

Vem vill inte äta scones och dricka ”tea” med Michael Schollin i Falkenberg? Han är sportchef i Win & Tonic CC, den i särklass mest brittiska klubben i Sverige. På den egna tomten i Holmarör Skutgård har han anlagt två krocketbanor

Med start 11:00 arrangeras det under lördagen den 19 juni trivselkrocket i denna exotiska miljö. Borås Krocketsällskap har erbjudits åtta platser och det finns fortfarande några kvar. Vill du vara med?

Skicka i så fall ett sms till samordnaren Eva Kåberger: 0704-23 37 40. Hon vill ha svar senast 13 juni. Först till kvarn! Kostnaden blir 25 kronor per deltagare.

Sammankomsten är menad ”att vara bara en trivsam dag utan tävlingsmomentets sporre”. Det blir en kul dag på krocketbanan med alternativa krocketvarianter som Pirates & Robbers, med mera. Och medlemmar från de respektive klubbarna bildar par, spelar dubbel och utbyter erfarenheter.

2 kommentarer

  1. Synd att just den 19 juni valts ut. På kvällen den dagen spelar J.T. & The Soggy Bees för publik för första gången på mycket länge. Konsert med knytkalaskoncept på Hemgården Borås.

    Hälsningar, Jörgen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.