Besök i Stadsparken

Thomas Johansson lär ut slagteknik till barn från ett fritis.

Bra exponering mitt i stan

Tidigare idag tog Borås Krocketsällskap en tur till Stadsparken. Bakom oktogonen i närheten av lekplatsen finns det nämligen en stor yta med konstgräs. Om det hade varit möjligt att göra hål för bågar hade det gått utmärkt att spela golfkrocket där.

Platsen lämpar sig dock väl för träning. Man kan exempelvis öva på placeringsslag, rensningar och stoppskott. Man kan också låta personer som råkar passera förbi få prova att slå några slag.

Det var också huvudsyftet med utflykten: att hitta ett ställe mitt i stan som lämpar sig för marknadsföring. Även om det idag mest handlade om att rekognoscera föll det sig så att en ung man anmälde sig som intresserad. Troligen tar han med sig en kompis och deltar i morgondagens träning på Kransmossens IP.

Slutsatsen blev att det kan vara värt att göra ett återbesök, gärna sent på eftermiddagen en solig dag. Och i så fall ta med sig väsentligt fler klot, samt klubbor för barn.

NOT: The Croquet Association ger användbara tips om ”Fun Games on a Croquet Lawn”. Det är lekfulla spelformer som lämpar sig för både barn och vuxna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.