Nyckeln har återvänt

Bengt Sjögren håller i pärmen som innehåller nyckeln till krocketförrådet.

Bagarns Café öppnade idag

Efter fyra veckors semester är personalen tillbaka i Mariedals IK:s lokaler. Det innebär att medlemmar i Borås Krocketsällskap återigen lätt kommer åt nyckeln till krocketförrådet. Man går fram till luckan till höger om huvudingången, visar upp sitt medlemskort och får därefter fri tillgång till nyckeln under den tid som kaféet håller öppet.

Bengt Sjögren hjälper till att demonstrera hur det hela går till. Han är en av Borås stora idrottsprofiler, aktiv inom både tennis och golf. På bilden känner han på pärmen där alla utlån dokumenteras. Tidigare arbetade han som hallchef för Borås tennis- och boulecenter. Alltså förstår han värdet av att ha en god organisation kring all idrottsutövning.

”Men ni får inte skriva att jag börjat med krocket”, säger han med en sorts humoristisk bestämdhet. ”Men ni får gärna skriva att jag funderar på att göra det”, tillfogar han med ett brett leende. Bara det att en såpass meriterad person inom sportens värld riktar positiva tankar mot krocketen höjer genast dess status. Det är som bekant tanken som räknas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.