Spelare med meriter

Hösten 2020 vann Ivar Rasmussen och Jörgen Larsson Harrison Cup. Den senare blev även klubbmästare i spelformen association croquet.

Dubbelpartners i samma grupp i singel

På fredag reser Ivar Rasmussen och Jörgen Larsson till Eskilstuna. De är medlemmar i Borås Krocketsällskap och ska delta i de svenska mästerskapen i golfkrocket singel. Förra året kom de fyra respektive åtta. I början av säsongen blev de svenska mästare i golfkrocket dubbel. Så allt talar för att de har den rutin som krävs för att ta sig an uppgiften.

De trivs bra tillsammans. I årets SM kommer dock deras vänskap att prövas, för de har lottats i samma grupp i grundspelet. Hur svår en medtävlare är går aldrig att veta på förhand. I krocket är nämligen dagsform väl så avgörande som förvärvad kompetens. De övriga spelarna i gruppen bör betraktas med respekt men det måste vara möjligt att besegra dem: Thomas KC Sandström, Björn Kamne och Erik ”the Hammer” Svensson.

Vilka som spelar i de andra tre grupperna framgår av spelschemat som publicerats på Svenska Krocketförbundets hemsida. SM-tävlingen pågår under tre dagar och ska gå att följa på Croquet Scores.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.