Vårsäsong för barn

Vide spelar golfkrocket med sin mamma, utan att ha synpunkter på regnandet.

Samarbetet med Idrottsskolan är löpande

Tidigare idag spelades det barnkrocket på Kransmossens IP. I samarbete med Idrottsskolan lär Borås Krocketsällskap ut hur man spelar golfkrocket. Under våren kommer barnen från Hestra Midgårdsskolan och de går på lågstadiet.

Uppslutningen var inte särskilt stor under dagens träningspass, möjligen beroende på regn. Men Vide var i alla fall där. Först spelade han en match mot sportchefen. Han drog taktisk nytta av att alltid får slå två gånger och vann med 7-4.

Senare besegrade han även sin mamma, som var närvarande under den timme spel pågick. Hon använde samma klubba som sin son och var nöjd med den. Det har sitt intresse, inte minst inför den ”familjekrocket” som kommer att genomföras i samarbete med Mötesplats Kransmossen. Det sker tisdag 24 maj, från 17:00 till 19:00.

Nästa tisdag anordnas den sista aktiviteten tillsammans med Hestra Midgårdsskolan. Men barnkrocket återkommer till hösten, med en ny grupp från en annan skola. Det skulle kunna ske tidigare än så, för ambitionen är att bedriva barnverksamheten på regelbunden basis.


Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.