Dubbelslaget

Erik Svensson & Mathias Johansson tog brons i SM & deltar i Dubbelslaget.

Tävling för par sätter punkt för säsongen

Sedan nystarten 2017 har Borås Krocketsällskap arrangerat fyra SM i golfkrocket dubbel. Intresset för disciplinen är stort lokalt och turneringen har lockat allt fler från övriga landet. Därför är det lämpligt att avsluta säsongen i Borås med en tävling i just dubbel, särskilt som den börjar med Vårslaget, också det en tävling för par.

Eftersom tävlingen avslutar säsongen råder en anda där fighting spirit blandas med vemod.

Krock’n’roll!

Dubbelslaget lämpar sig för spelare som tänker sig ett SM tillsammans. Turneringen passar också för pedagogiska syften, på det viset att en erfaren spelare ges möjlighet att ta sig an en oerfaren. Eller varför inte se det hela som en kul grej? Dubbelmatcher skapar med nödvändighet en social anda.

RESULTAT

2021
1. Ivar Rasmussen / Jörgen Larsson (Borås KS) 2. Erik Svensson / Tim Öhrberg (Skara KS) 3. Thomas Wingren / Peter Grönborg (Borås KS) 4. Michael Schollin / Joakim Sjögren (Win & Tonic CC)

2022
Tävlingen arrangeras på Kransmossens IP, lördag 8 oktober. Därmed avslutas den lokala säsongen officiellt, för att återupptas i mars 2023. Startavgiften är 200 kr per par. Anmälan kan göras via sms till 0707-29 62 33, eller via e-post. Spelare från hela Sverige är varmt välkomna att delta!

ANMÄLDA:
Ivar Rasmussen / Thomas Johansson (Borås Krocketsällskap)
Erik Svensson / Mathias Johansson (Skara Krocketsällskap)
Thomas Wingren / Peter Grönborg (Borås Krocketsällskap)
Hans Melin / Nils Järdhult (Borås Krocketsällskap)
Joakim Sjögren / Michael Schollin (Win & Tonic Croquet Club)


UPPDATERAD 2022-09-22