Medlemskap

Anders Friman

Anders Friman tog kontakt med Borås KS efter att ha läst om föreningen i Borås Tidning våren 2018. Golfkrocket hade han lärt sig spela i Florida av den högt rankade spelaren Peter W Just, som för övrigt kommer från Borås.

Krocket för alla

Borås Krocketsällskap är en ideell förening. Alla kan bli medlemmar. En medlem är välkommen att delta då föreningen tränar och tävlar. Medlemskap ger även rätt att vara med i de SM-tävlingar som Svenska Krocketförbundet arrangerar.

I Borås Krocketsällskap ligger tonvikten på grenen golfkrocket. Vana spelare lär ut regler, teknik och taktik. Utrustningen finns i närheten av de fyra linjerade banorna på Kransmossens IP. Det tar högst fem minuter att ställa i ordning en bana för spel.

Upplysningar om träning och tävling ges via denna webbplats. Längst ner på välkomstsidan finns alltid information om planerade aktiviteter. Intresserade anmäler sig via de formulär som placerats där.

Årsavgiften för medlemskap är 200 kronor och betalas till följande konto i Sparbanken Sjuhärad: 8032-5 // 04 597 181-9. Men för pensionärer, arbetslösa och barn/ungdom (under 18 år) har avgiften reducerats till 150 kronor. En familjerabatt finns också: 350 kronor per år.

Det går även bra att bli stödmedlem för 100 kronor om året. Den som vill sponsra föreningen ringer lämpligen 0707-29 62 33 och diskuterar förutsättningarna för detta.

Kyckling 2

En mystisk och nästan mytisk spelare som går under namnet ”den svarte riddaren”. Han deltog i Kycklingkrocketen 2017, som då spelades i svensk krocket, men har inte synts till så värst mycket sedan dess.

Uppdaterad 2019-08-09

 

Annonser