Träning

20180505_114701.jpg

JENNY PERSSON DEBUTERADE som golfkrocketspelare 1 maj 2018. Så tidigt på året var gräsmattan fortfarande grön. Sedan följde en sommar då den blev gul och torr. Det påverkade gräskvaliteten då Krocket-SM och Kransmossen Open genomfördes.

Fasta och spontana träningstider

Medlemmarna håller till på Kransmossens IP. Banor monteras på gräsmattan i närheten av parkeringen vid den nybyggda förskolan. Under träning ligger tonvikten på golfkrocket men det spelas också svensk och engelsk krocket. Det arrangeras klubbmästerskap i dessa tre grenar.

Säsongen börjar i april och pågår in i oktober. Det är ovanligt med krocket under perioden november-mars. Under 2019 har vi fasta träningstider, på onsdagar 14:00 – 19:00. Det är också vanligt att vi spelar på helger.

All information om träning och prova på-tider finns på denna webbplats första sida, längst ner. Både medlemmar och de som vill testa krocket anmäler sig genom att fylla i formuläret.

Tomas Torstensson

NYBÖRJARE VILL GÄRNA hålla långt ner på klubban. Ingen har dock drivit den tekniken lika långt som Tomas Torstensson. I början av 2000-talet introducerade han en unik spagat-stil. Tyvärr la han av med krocket alldeles för tidigt. Därför blev det aldrig möjligt att utvärdera teknikens potentialer.

Uppdaterad 2019-07-14

Annonser